Proč byste nikdy neměli používat alobal při přípravě jídla a na co si dát opravdu velký pozor
Největším problémem alobalu je, že je vyroben z hliníku / Depositphotos
Grilování v alobalu je velmi oblíbené, avšak ne příliš zdravé / Pixabay RitaE
Na grilování v alobalu raději zapomeňte / Pixabay Czhanny
Jedna porce jídla připravená s použitím alobalu obsahuje podle odborníků až 240 mg hliníku / Depositphotos
Alobal lze použít k zakrytí pekáče při pečení a grilování. Riziko kontaminace hliníkem je v tomto případě minimální / Pexels
Pokud je to možné, neohřívejte potraviny ani v zakoupených hliníkových obalech / Pexels NastyaSensei
Další zajímavé články
Botulismus je častější, než si většina lidí myslí. Na co si dát pozor a co rozhodně nepodceňovat
Vylévat lák z okurek je velká škoda. Nedělejte to, pomůže vám při nachlazení i při sportu
Budete překvapeni, co s vaším tělem udělá jedna lžička olivového oleje denně
Droždí je malý poklad. Stojí jen pár korun, ale jeho účinky pro zdraví i krásu jsou k nezaplacení
Zpět na článek