Zavřít galerii

Známé i neznámé druhy rýže aneb V čem se od sebe liší jasmínová, basmati, nebo třeba zakázaná černá rýže?

Každý pokrm si více rozumí s jiným typem rýže / Pexels
Každá rýže se hodí k jinému pokrmu. Rozdíly hledejte především ve vůni, chuti, lepivosti, ale i nutriční vyváženosti. / Pexels
Jasmínovou rýži a basmati lze téměř vždy libovolně zaměnit. Jsou skvělou variantou všude tam, kde se hodí dlouhozrnná rýže. / Unsplash
Další zajímavé články
Hummus je skvělou pomazánkou i hodnotnou večeří. Chutná skvěle s řepou i kuřecím masem. Připravte si ho na několik způsobů
Kompletní menu na dětskou narozeninovou oslavu. Děti potěší i zabaví a zachutná i dospělým
I bez lepku si můžete pochutnat: Připravte si skvělý chléb typu Šumava. Ke skvělé chuti dopomůže psyllium
Výroba domácího sýra vás překvapí svou jednoduchostí. Zkuste třeba ricottu, mozzarellu, nebo skvělý čerstvý sýr
Zpět na článek