Zavřít galerii

Univerzální rady, které se hodí pro pečení jakéhokoliv cukroví. Záleží na mouce, tuku, ale i teplotě vašich rukou

Bez kvalitních a čerstvých surovin se při pečení cukroví neobejdete / Pexels
Mouka, moučkový cukr a kakao se neobejdou bez prosévání. Odstraníte jím všechny hrudky, nečistoty, ale navíc mouku nadlehčíte a provzdušníte. / Pexels
Cukroví, které obsahuje hodně másla, nebo jiného tuku, zpracovávejte rychle a udržujte ho v chladu. Před pečením ještě vložte plech i s vykrájenými tvary do lednice a až po chvilce upečte. / Unsplash
Další zajímavé články
Dobrá čokoládová poleva je zárukou chutného moučníku. Připravit si ji můžete doma, a to hned několika způsoby
Domácí marcipán jen ze čtyř ingrediencí připravíte během několika minut. Lepší jste ještě nejedli
Při krájení cibule neuroníte ani slzu, když ji předtím vložíte na chvíli do mrazáku. Pomůže i zapálená svíčka či rouška
Způsobů, jak skladovat chleba, je několik. Vyberte si ten nejvhodnější pro vás a už nikdy nevyhodíte jediný plátek
Zpět na článek