Zavřít galerii

Jedno jablko vylepší každé jídlo. Dodá potřebnou vláhu a zajistí delší trvanlivost

Zdánlivě obyčejné ovoce dokáže udělat z fádního jídla neobyčejné / pexels
Strouhané jablko dodá vláhu každému moučníku. A je jedno, jestli jste nuceni jíst bez lepku nebo vám nedělá potíže. / Pixabay
Když vložíte celé jablko dovnitř husy, kachny nebo kuřete, odmění se vám křehkým masem plným šťávy. Jablko pak nevyhazujte, ale rozmačkejte do výpeku. / Pixabay
Další zajímavé články
Vařit těstoviny ve velkém množství vody je největší omyl. Stačí jen tolik, aby byly ponořené a stejně se neslepí
Pomelo je oblíbeným podzimním ovocem, které když špatně koupíte, moc si nepochutnáte. Zralost přitom poznáte pohmatem
Správné uskladnění česneku je zásadní. Bez něj nečekejte, že vám bude mít toto přírodní antibiotikum ještě co nabídnout
Přezrálé banány nevyhazujte. Prospějí vaší pleti, vlasům a ještě si na nich pochutnáte
Zpět na článek