Zavřít galerii

Jak udělat perfektní domácí kvásek. S našimi tipy už to nikdy nepokazíte

Domácí kvásek se vrací na výslunní / Depositphotos
Co dělat, když nemáte kvasnice po ruce / Depositphotos
Z domácí kvásku bude váš chléb perfektní / Depositphotos
Když už si dáte práci s přípravou vlastního kvásku, měli byste vědět, že vám poslouží k pečení obecně. Třeba na skvělé lívance. / Depositphotos
Kvásek nejlépe a nejrychleji vzejde z čerstvé mouky, a to jemně mleté žitné nebo celozrnné pšeničné / Depositphotos
Odteď můžete mít kvásek stále po ruce / Depositphotos
Další zajímavé články
Jak správně rozmrazit potraviny. Jeden způsob je vyloženě škodlivý
Jednoduché, a přesto velmi účinné. Držte se těchto zásad a vaše ovoce a zelenina vydrží dlouhé čerstvé
Máme pro vás tip na zdravé mlsání. Sušené ovoce je to pravé. Usušit si jej zvládnete i sami
Rozpalte gril a překvapte hosty netradiční grilovačkou
Zpět na článek